Boliglån

Vilkår og renter på Home Equity Lån

Når man ser på hjem lånekapital, potentielle låntagere være opmærksomme på renten og den tid det tager at tilbagebetale lånet. Både personlige lån og boliglån har faste renter, som er baseret på egenkapitalen i en persons hjem.

Home lånekapital er kortsigtede karakter, men der er også på længere sigt muligheder. Du kan få hjem lånekapital til attraktive renter, der spænder fra så lavt som 5,5% til så højt 9%. Mens personlige lån kan tilbyde attraktive renter, er der ofte grænser for det beløb, du kan låne. Disse begrænsninger kan også afhænge af din kreditværdighed.

Lånene

Et realkreditlån, der tilbagebetales, kan erstattes med et boliglån. Renten kan trækkes fra din skat og bruges til at sikre en højere pris lån. Home lånekapital kan have en ÅOP (årlig procentsats) på op til 15 år.

Konsolidering af gæld er mulig med denne mulighed. Det betyder, at der kun kræves én betaling. Selv om det beløb, du betaler, vil være lavere end andre betalinger på kreditkort og lån, vil dette lån blive betalt hurtigt. Kreditbureauer vil sandsynligvis ikke rapportere nogen negative data.

Priser og vilkår

Home lånekapital ofte har renter lavere end standard banklån og kreditkort. Den lavere rente tager IKKE højde for Vac Colder-vilkårene. Dette kan omfatte årlige gebyrer og udløbskreditvilkår, der er længere end standardperioden på 12 måneder.

Renten er normalt højere end på banklån, men det er en måde at få et hus, du elsker. Dit hjem er din sikkerhed, når du tager ud hjem lånekapital.

Udlånsmuligheder

Fordi der er masser af konkurrence i personlige lån øjeæblet, vil långivere forsøge at tiltrække låntagere med den bedste behandling og rente til et hjem ansvarlig lånekapital. Forskellige långivere tilbyder forskellige elementer. Nogle långivere tilbyder lavere rente, mens andre lægger mere vægt på rettidige betalinger og give incitamenter for låntagere til at foretage deres betalinger til tiden.

Mange låntagere foretrækker at få hurtig usikrede lån med de laveste renter. Nogle personlige lån er næsten for godt for dig, men de kan være meget fristende. Det ville dog være vanskeligt at finde banker, der tilbyder lavere satser.

Disse tilbud annonceres over det hele, herunder i aviser, magasiner og online. Du skal dog læse det med småt for at bekræfte, at sådanne tilbud er ægte. Du kan tjekke vilkårene for egenveksler og hjem ansvarlig lånekapital førtidig tilbagebetaling.

Men der er visse ting, du skal passe på. Det er vigtigt at revidere lånebetingelserne. De vil omfatte renten på forhånd samt eventuelle andre gebyrer eller maksimale betalinger. Nogle långivere også sætte grænser for, hvor mange penge du kan låne i løbet af et semester.

Renter er den proces, hvor penge overføres til din konto. Du får penge. Hvis usikrede lån ikke betales hurtigt, kan de dog miste en betydelig del af lånets værdi.

Udlån penge er gjort sikkert af vilkårene. Det er en god idé, hvis du er i tvivl, at søge afklaring.

Skriv kommentar