Hun hader dig – men ville gå ud med dig, hvis du kun kunne “Stop med at være så mean”

Kære ven,

Lad mig starte med en noget ekstrem illustration. Tænk på mænd, der behandler kvinder umådeligt godt, og kvinder, der behandler mænd forfærdeligt igen. Hvad kommer til at tænke på?

Vi kvinder går ud fra, at de fleste mænd er sådan.

Så når en mand behandler os med venlighed konsekvent, er vi tilbøjelige til at tro, at han er en stor mand, og at vi fortjener hans kærlighed.

Men når en mand synes at indrømme for os, at han er stor fysisk, men hans venlighed er udtrykt i aastics manerer, pludselig tvivler vi på hans maleinity.

Jeg ved, det lyder bekendt, men jeg vil gerne have, at du sammenligner det med en mand, der bare udnytter en kvindes godhed, venlighed og varme og simpelthen gør det.

Den venlighed i denne anden mands adfærd blot udstråler fra ham, således at han ses som virkelig maskulin.

For mine mandlige læsere:

Så kan kvinder være taknemmelige for disse andenklasses mænd, der tjener dem som køretøj til at gøre ting?

Sikker.

Kan vi lære noget af deres måder?

Sikker.

Det handler ikke om, hvorvidt du kan adskille din godhed fra en kvindes.

Det handler enkelt og ærligt om dit værd og dit engagement i at være en mand, der fortjener sine belønninger.

Når du er en virkelig selv-Guitar, der kan stræbe efter at blive en virkelig elsket guitar, et instrument, hvis varme og skønhed kan lyse den dybeste mørke ensomhed, så kun vil kvinder finde dig værdig til deres ofre.

Og unikt, dit værd kan ikke måles ved dit ønske om at vinde hendes godkendelse.

Dit værd kan ikke måles på dit ønske om at vinde hendes godkendelse.

Dit værd skal være optjent.

Og din forpligtelse til at fortjene din belønning for virkelig at være en mand – en mand, der fortjener sine kvinder – kan kun tjenes ved din fulde omfavnelse af maskulint lederskab.

Den slags adfærd, der kan drive kvinder væk fra dig, hvis du ikke er sikker i din manddom – eller hvis du ikke fuldt ud udtrykker din maskulinitet – kan også være vægte, som du kan bringe til at bære ved siden af din intenshed, så din 100% maskuline energi kan styrke og styrke din maskuline lederskab på et dybere niveau.

Og det er virkelig, hvad der er på spil her, i ligestillingens og kvindemarkedsernes navn undersøgt og vedtaget af kvinder selv, fordi, som du har observeret, hvis kvinder TIGGER at forholde sig til en mand negativt, kan det være smertefuldt for en kvinde at forholde sig til en mand på en maskulin måde.

For eksempel, i stedet for bare at reagere med venlighed og høflighed til hende, sådan at hun simpelthen kan have sex med dig, fordi hun føler, at hun fortjener at, men ikke gør det, kan du sige ting, der viser din maskuline lederskab og karakter.

Det er den eneste måde, at en kvinde vil slot dig ind i hendes “ven” eller “Lover” kategorier, og det er derfor, den venlighed, som du relaterer til hende, kan straks skabe en sønderknust eller SL mutant følelsesmæssig reaktion – EN, der er bevogtet af hendes New You.

I stedet for bare at være en “Good Feeling” fyr, bliver du en “Bad Feeling Killer”, og du er for evigt mærket som en “følelse / følelsesmæssig sikkerhed Killer”, og placeres i ven / elskere kategori, selv når du bliver venlig, høflig og rart at din partner.

Men du DO’nt sind bliver set som en “Sex kapaciteter fyr”, right? Og det gør hun heller ikke. Og der er dit svar.

Hun vil ikke tillade et øjeblik at passere uden at informere sin partner, hvor glad med overdreven glæde eller glæde over at være forkert for hende … og præcis hvor meget du er forkert for hende … .

Og ligeledes, når du ikke er 100% maskulin eller sikker i din manddom, er hun heller ikke.

Og jo mere du tørster og truer med at forlade hende, jo mere usikker bliver hun, da hendes trang til maskulin sikkerhed også vil blive øget…. Hvad angår den feminine og autentiske del af hende, vil hun trække sig tilbage, jo mere hun har dig i sit liv, både bogstaveligt og billedligt.

Kan du se, hvor usikkert det er?

Seriøst, det er IKKE en optimistisk måde at tænke på, det er en 11th time smide i live ude af trit med virkeligheden, ikke et godt kig på muligheden.

Mit råd: Begynd at legemliggøre en ny dig. Vær den “fysiske mand”, der udspringer indefra og arbejder på integritet og velstand, ikke om, hvad hun kan give. Kanalisere al din maskuline energi ind i din nye dig. Sæt dine websteder på en vision, og afstemme alle dine sanser, tænkning og handling på denne vision … fordi det vil være din skæbne.

Skriv kommentar