Sådan får du den bedste Bank Loan Deal

Nem guide til at få den bedste Bank Loan Deal

Ting at gøre for at få de bedste priser eller årlige ÅOP

En af de nemmeste måder at spare penge på et lån er at sammenligne banklån, før de forpligter sig til en. Banklån har forskellige vilkår såsom fast eller variabel. Det faste lån er et lån, du tager ud i en vis periode. Oftest er dette lån skal have faste renter for hele perioden. Det variable banklån kan variere fra seks måneder til 30 år. Under hensyntagen til disse karakteristika, overveje lånet tolv måneder, fem år, og syv år sigt muligheder, før der træffes en beslutning om den ene eller den anden. Hertil kommer, at hvis du har at gøre med justerbar rente, skal du sørge for dit lån er fastsat for varigheden af renten ballon periode af lånet. Sammenlign altid lånevilkår og gælder, når du er sikker på at finde, hvad der vil fungere bedst for dig. Hele målet med at søge et banklån er at spare penge, men hvis du ikke er forsigtig, kan du ende med at betale tusindvis af dollars mere i renter.

Shopping rundt er den bedste måde at finde den rigtige bank lån til dig. Begynd med at undersøge alle dine muligheder gennem din Online Banking, og prøv derefter en lokal bank, kredit union, og pant mægler. Når du går til et realkreditlån mægler, kan de hjælpe dig med at sammenligne satserne for forskellige banklån for at sikre, at du får det bedste lån til dig. Nede ad vejen, fra starten, skal du sørge for at foretage regelmæssige besøg i forskellige banker og bilforhandlere for at anmode om lånetilbud til nogen af dine lånebehov. De fleste anser dette for at være en forhåndsgodkendelse. Det lader dem se, hvor meget du har brug for at låne, og derefter hvor meget din månedlige afdrag på realkreditlån vil være. Som du nærmer dig en godkendelse af lånet, vil mægleren arbejde sammen med dig for at behandle betalinger, så du vil være klar til at gå videre med ansøgningen om at lukke lånet. Samtidig vil din mægler hjælpe dig med at forberede dine finansielle dokumenter, så du kan få et skøn over din husværdi, som omfatter skatter, renter og forsikring. Men hvis du ønsker at søge endnu flere måder for dit lån for at spare dig penge, overveje andre muligheder end en bil eller hjem. En mobilhome, båd eller lastbil kan bruges som sikkerhed for et boliglån. Nogle af disse lån kan også fås online.

De fleste banker er i stand til at give dig de laveste satser på pengemarkedet konti, hvis du opretholder en minimumssaldo. Dette kaldes en brug eller termin. Hvis du har flere penge på en opsparingskonto, kan det ikke være i stand til at give de samme renter. Når du ønsker at få de laveste priser på dine pengemarkedskonti, kan du begynde med en bank. Flyt så hurtigt som muligt til en konkurrent, mens du stadig vedligeholder alle dine konti i en bank på dine rejser. Rater kan undertiden være halvanden procentpoint højere.

Andre udgifter

Hvis en forhandler viser interesse for dig, skal du sørge for at sætte dette udtryk i din diskussion af renten. Når du sammenligner renten på en bil, bør basisperioden omfatte lån såsom en rente-kun lån, og at en fire- eller seks-årig bil lån. Hvis du allerede har et lån forlænget for det næste år, vil du forhandle om en lavere rente i løbet af det næste autofinansieringstilbud. En rente for endnu etårige låneperioder er mindre signifikant end den rente, du blev noteret som basisrente, især hvis denne basisrente dækker en periode flere år ud i fremtiden.

I betragtning af hvad du skal bruge på drifts-og vedligeholdelsesomkostninger betyder, at den endelige beslutning vil gå i retning af lavere rente banklån eller en bil, du har betalt for tilstrækkeligt. Hvis du er nødt til at betale $ 2.000 om måneden på en høj kilometertal sportsvogn, som du bruger en masse, behøver du ikke ønsker at bruge så meget som $ 33 per måned på benzin. En $ 35.000, 4- horn, vand-owered smoothborer kommer til at vare længere, fordi det ikke vil miste sin værdi så hurtigt.

Derudover kan du modtage bonus kontanter, hvis du finansierer bilen, at forhandleren viser dig. Forhandlere normalt vil have dig til at finansiere højere dollar biler, der omfatter en masse funktioner, og derfor de biler, der vil få dig flest penge på lang sigt. Hvis dit budget er lille, vil du ønsker at holde sig til et mærke, du kender og elsker. Hvis du ikke har råd til en sportsvogn, skal du vælge en rimelig pris luksusbil, som en Corvette, eller endda en arving røde Hawaii. Pointen er at føle sig godt tilpas med din bil og vide, at uanset hvad det vil være, når det drejer sig tid til at begynde at gøre månedlige rater.

Vide, hvad du har råd til

Husk, at du aldrig bør gå dagligvarer med en indkøbsliste eller en indkøbsplan.

Skriv kommentar