Sådan holder du gnisten levende i et forhold

Der er en række ting, du kan gøre for at få dit forhold til at vare længere. Den første ting du kan gøre er at tale om dine følelser. Dette hjælper dig med at kende din partner bedre, og det giver dig mulighed for at lære hinanden at kende på et dybere niveau. Du bør også planlægge noget tid for dig og din partner til at diskutere dine følelser.

Giv dig tid til at tale om følelser

Den bedste måde at gøre det bedste ud af dit forhold er at være ærlig over for dig selv og din partner om dit personlige liv. Jo mere du deler om din fortid, til stede, og fremtid med din betydningsfulde anden, jo mere sandsynligt vil du finde dig selv i det samme rum oftere. Så du kan lige så godt tage dig tid til at diskutere dine mest presserende bekymringer, om det er dit kærlighedsliv, børnene, eller dine kæledyr. Dette vil ikke kun forbedre dit velbefindende, det vil også hjælpe dig med at blive en bedre ægtefælle og ven til din partner.

Det er ingen hemmelighed, at det ikke altid er let at tale med din betydningsfulde anden. Der er masser af pres på jer to, så du skal være i stand til at jonglere med de store og små bolde dagligt. Men det betyder ikke, at du ikke kan have et sundt, lykkelig, og langvarigt forhold. Med lidt fremadrettet tænkning og meget tålmodighed kan du nyde frugterne af dit arbejde på ingen tid.

Lær din partner at kende på et dybere niveau

Hvis du vil holde gnisten i live i et forhold, du har brug for at lære din partner at kende på et dybere niveau. Dette er lettere, end du tror. Du kan bruge spørgsmål til at hjælpe dig med at lære mere om din partner og styrke båndet mellem dig.

I de tidlige faser af et forhold, du vil sandsynligvis have mange spørgsmål til din partner. Uanset om du spørger om deres barndom eller deres yndlingsband, du kan finde ud af meget om din partner. Imidlertid, når dit forhold vokser, det er vigtigt at finde tid til at lære din partner at kende på et mere intimt niveau.

Når du har en dybere forståelse af din partners liv, vil du være i stand til at få en mere tilfredsstillende og tilfredsstillende oplevelse. Det er også muligt at styrke et forhold gennem udfordringer.

Planlæg en bestemt nat eller to i ugen

Hvis du stadig opsøger din betydningsfulde anden, den bedste måde at holde gnisten i live er at planlægge en bestemt nat eller to i ugen for at pleje forholdet. At lægge tid og kræfter på at gøre det vil belønne dig i det lange løb. Nøglen er at sikre dig, at du planlægger en dato, der er meningsfuld for jer begge.

Der er ingen skam ved at planlægge en middag med levende lys for at fejre fødselsdag eller jubilæum. Det er også en god ide at planlægge en weekendferie eller et par dagsture. Dette er gode måder at se hinanden på og tilbringe kvalitetstid sammen. At have en plan på plads er også en god måde at undgå en snafu i sidste øjeblik.

Kys dybt og lidenskabeligt, når der ikke er nogen forventning eller grund

Et kys er cougar dating online – find en cougar her en vidunderlig måde at bringe kærligheden tilbage i et forhold. Uanset om du er nygifte eller i et engageret forhold, et kys kan være en vidunderlig måde at minde din partner om, hvor meget du holder af dem.

Det er ikke nødvendigt at kysse med et formål. Det kan være noget så simpelt som at sige hej eller vise din kærlighed til din ægtefælle. Kyssehandlingen kan have en række psykologiske og fysiske fordele.

At kysse din partner kan også hjælpe med at løse en uenighed. Hvis du har problemer med at blive enige om et emne, et hurtigt kys kan minde din ægtefælle om dine følelser og give jer begge tid til at tænke over det sammen.

Kysning kan hjælpe dig med at reducere stress og cortisolniveauer, hvilket igen kan forbedre din mentale og følelsesmæssige sundhed. Din hjerne frigiver oxytocin, et kemikalie, der er knyttet til parbinding. Når du kysser din partner, rush af oxytocin hjælper med at øge følelsen af intimitet.

Byg følelsesmæssig intimitet på måder, du måske aldrig forventer

At opbygge følelsesmæssig intimitet i et forhold er en færdighed, der kræver indsats og tålmodighed. Du skal være villig til at være sårbar. Det kan være skræmmende. Men det er også meget givende.

At opbygge følelsesmæssig intimitet i et forhold, du skal have et stærkt fundament af tillid. De to skal være villige til at kommunikere åbent, være ærlig, og lyt til hinanden med en ægte interesse.

En af de mest værdifulde færdigheder til at opbygge følelsesmæssig intimitet er konfliktløsning. Når en partner føler sig vred, frustreret, eller skuffet, det er vigtigt at behandle problemet respektfuldt. På denne måde, begge parter kan begynde at genopbygge forholdet.

For eksempel, når du har konflikter med din partner, du kan føle dig vrede. I stedet for at undgå situationen, skriv ned alle de positive kvaliteter, du har ved din partner.