Skal du bruge Garvning Produkter?

“Der er en række garvning produkter på markedet i dag, og så du kan have problemer med at finde ud af, hvilke der er de bedste for din hud. Men du bør ikke søge blindt efter de bedste garvning produkter på din lokale apotek eller skønhed levering butik. Disse steder er fyldt med farvestoffer og usædvanlige ingredienser, der rent faktisk kan være skadelige for din hud. Men du kan finde gode garvningsprodukter i deltagende mursten og mørtelbutikker, der sælger salonkvalitetsprodukter til overkommelige priser.

På et overfladeniveau giver garvning lotion en tan på samme måde som andre body lotions. Men der er også vigtige forskelle. Garvning lotion er normalt anvendes til alle områder af kroppen og ansigt. Ansigtslotioner beskytter og nærer. Body lotion er beregnet til at give over hele eksponering og er normalt lavet af alle naturlige ingredienser.

Fordele ved Garvning Lotions

Garvning lotion er hurtigt anvendes og er beregnet til hurtige ture til salonen. De giver en dybere tan, der kræver massere snarere end at røre op senere. De er mindre rodet end spray eller airbrush applikationer og farven varer meget længere så godt. Plus, lotion indeholder alle naturlige ingredienser og nære huden samt give en beroligende og fugtgivende følelse. Hvad er fantastisk er, at du kan udvælge den duft, du kan lide, og endda finde opskrifter til at lave din egen unikke duft formler.

Potentielle farer ved garvning Lotions

Hidtil er der kun én potentiel ulempe ved at bruge garvning lotion. Der kan være en potentiel risiko for en allergisk reaktion på nogle af ingredienserne i lotion. Mange lotion indeholder forskellige parfumer og duftstoffer såsom Switchgrass, Cleavers, Citron græs, og sådan. En allergisk reaktion på nogen af disse cremer kan resultere i en rød splotch på huden af templet orample del af kroppen. Dette er dog kun sjældent.

Mange saloner specialiserer sig i garvning lotions salg. Hvis du nogensinde har desperat brug for en hurtig tan så deres ekspertise vil være i stand til at hjælpe dig ud. Men det er vigtigt at holde sig til salonen, hvor du fik tan. Lovende garvning lotion kan forårsage irritation, brændende, og utrolig ubehag. Det er OK at stoppe garvning proces på et givet tidspunkt.

Ud over garvning lotion, er der andre fordele ved garvning salon undtagen de fordele ved lotion selv. Mange saloner giver massage og kosmetiske tjenester for at hjælpe kunderne slappe af og føle sig speciel. Tjenesterne er beregnet til at bidrage til at fremme afslapning og give krop og sind den bedst mulige tid. Nogle saloner tilbyder også tjenester, der ineticiating tjenester, der omfatter de mest basale af tjenester, et bad eller et brusebad. Mange former for lotion og andre garvning produkter er også solgt og indgår i de grundlæggende pakker. Fedtstoffer, olier og lotion anvendes, og der er forskellige former for spray også. Nogle saloner tilbyder også børneservice.

Selv med fordelene ved salonen service, er det stadig bedst at få den rigtige dosis af eksponering uden at blive brændt. Den fælles eksponering lotion kan vise sig at være mindre risikabelt, men du bør stadig få råd fra din læge og kigge efter den rette dosis, før du udsætter din hud for solen. Tidlig frigivelse af følgende tjenester anbefales:

1. Oxygen Body Scrub2. Ansigts- og body scrub3. Toner og After Shave4. Fugt og beskyt5. Solcreme

Det bør være grundlæggende hud tjenester, som hver salon bør give. Anæstesi, airbrush garvning, og hovedet er nogle af de nyeste tendenser i salonen industrien og kan være noget, du er interesseret i. Visithttp://www.close-me.comto blive dirigeret til en salon i dit område.

En anden overvejelse er at udsætte for solen for meget. Det kan være dejligt at have, at gyldne tan, men det ville ikke skade at få et par trodse browns. Overskydende udsættelse for solen kan være kendetegnet ved brune solpletter på dit ansigt, hænder og ryg. Du kan helt sikkert skjule dem ved hjælp af makeup, men det ville være trist at forlade dem ubehandlet. Den ideelle brune tan ville have en jævn tone og give dig en perfekt selv tan. Det er det, der får mænd og kvinder til at føle sig og se godt ud. Det er din tid, tag initiativet! Køb den bedste tan lotion, der ville give dig, at bronzed ansigt.

Hvad venter du på? Få den perfekte solbrun med den bedste solbrændthed til din stil. Køb den bedste tan creme, der ville give dig, at berømthed fejlfri hud. Lad også de brede hofter og balder være din skinnende gyldne solsuite. Lad lyset skinne på dit ansigt og vise dine smukke ben i din nye bikini.

Skriv kommentar