Trampolin Jumping – den sjove måde at komme i form

Trampolin Jumping er en sjov og spændende måde at komme i form. Det vil tone dine muskler, øge din styrke og forbrænde kalorier, men det er også en fantastisk måde at forbedre dit hjertesundhed og forhindre skader.

Øvelser hver del af kroppen

Trampolin hoppe er en nem og effektiv øvelse, der er sikker på at styrke og tone dine underkroppens muskler. Det er også en fantastisk måde at forbedre din hjerte-kar-sundhed.

Flere undersøgelser har vist, at hoppe på en trampolin kan reducere risikoen for gigt og osteoporose. En NASA-undersøgelse viste, at en person, der tilbragte en time på en trampolin, brændte flere kalorier end en person, der joggede i en time.

Rebounding på en trampolin er en unik form for træning, der ligner springtræning. Det virker på flere muskelgrupper end løb og har en sikker og lav indvirkning på dine led.

G-kraften skabt af tyngdekraften under en hoppe er en stærk kraft, der hjælper din krop med at forbrænde fedt. Det har også den ekstra fordel at forbedre cirkulation og øge dit lymfesystem.

Forhindrer skader

Trampolin sjov er meget populær, men risikoen for skade er reel. Tusindvis af mennesker såres hvert år på trampoliner. For at hjælpe med at forhindre skader, her er nogle tip.

Før du hopper, Sørg for, at du har de rigtige sko på. Også, hvis du vil lave tricks, skal du sørge for at varme op først. Det er også vigtigt at sikre, at du lander i midten af trampolinmåtten. Land aldrig på dit hoved, nakke eller arme. Hvis du gør det, kan du lide hjernerystelse, hvilket kan forårsage alvorlige helbredsproblemer.

Brug af et sikkerhedsnet er en god måde at forhindre skader på. Men det er ikke nok. Du skal altid bruge dine ben til at kontrollere dine spring. At have en spotter i nærheden kan også reducere risikoen for kvæstelser.

Uanset om du hopper alene eller sammen med en ven, prøv aldrig højrisikomanøvrer uden sikkerhedsudstyr. Dette inkluderer stunts som at vende og hoppe af.

Øger styrke og toner muskler

Hvis du er på udkig efter en lav effekt, sjov måde at øge styrke og tone muskler, trampolining er en god mulighed. Denne øvelse er ikke kun en god måde at forbedre dit generelle helbred på, men det øger også dit humør og reducerer din risiko for skader og slagtilfælde.

Trampolin hoppe er en god øvelse for begyndere, fordi det virker alle de store muskelgrupper. Du får en stærk kerne, også, så du forhindrer rygbelastning og skade.

Trampolin træning forbedrer også balance, fleksibilitet og koordination. Hoppe er også en fantastisk måde at opbygge styrke i dine ankler og knæ. Disse muskler spiller en kritisk rolle for at opretholde stabilitet. Brug af vægte er en god måde at forbedre din træning på.

Rebounding er en anden lav-effekt måde at forbedre din styrke og muskel tone. Det ligner springtræning, men det er en meget mere effektiv og effektiv træningsform.

Forbedrer hjertesundheden

Hvis du leder efter en øvelse, der kan forbedre dit hjertesundhed, skal du overveje trampolining. Faktisk kan en 20-minutters session brænde så mange kalorier som en halv times jogge.

Rebounding på en trampolin er godt for cirkulation, fordi det reducerer blodtrykket og øger strømmen af ilt gennem kroppen. Det kan også lette stress.

Under rebounding trækker musklerne sig sammen og slapper af igen og igen. Dette medfører, at et rush af positive kemikalier og hormoner frigives i blodstrømmen. Disse omfatter endorfiner, et naturligt produceret stof, der hjælper med at regulere stemningen.

Trampolinering kan også sænke risikoen for osteoporose. I modsætning til løb, som medfører en høj risiko for kvæstelser, rebounding på en trampolin er lav effekt.

Trampolin øvelser målrette din kerne, ben, og arm muskler. De styrker også lymfesystemet, hvilket er vigtigt for at opretholde væskeniveauer i kroppen.

Forbrænder kalorier

Trampolin træning er en stor kardiovaskulær øvelse. Det bygger muskler, forbrænder kalorier og hjælper med at forhindre sygdomme som type 2-diabetes. American College of Sports Medicine anbefaler en træning, der svarer til 6,7 til 10 kalorier pr. Minut.

Kalorier forbrændt, når trampolinering varierer afhængigt af mange faktorer. Alder, køn, jumper vægt og hvor intens træningen er alle spiller en rolle. Hvis du er en konkurrencedygtig bouncer, kan du muligvis brænde op til 60 minutters spring.

En indendørs trampolin trampolin undersøgelse af American Council on Exercise afslørede, at en 20-minutters session på en trampolin forbrænder så mange kalorier som en halv times løbetur. Ud over kalorierne siges aktiviteten at øge dit immunsystem.

Sammenlignet med andre populære aerobe aktiviteter såsom jogging, hoppe på en trampolin er en mere afslappende og mindre beskatning på dine led. Dette gør det til et godt valg for både børn og voksne.