Tre trin til at ændre dit liv

Det er det samme, som mennesker, der lever deres ideelle liv, har succes, og dem, der er fulde af drømme og falsk håb. Dette er nøglen til at leve dit ideelle liv.

Hvis du er i stand til at lade dit sande jeg ud, kan du skabe det liv, du ønsker. Vi har lært at skjule vores sande jeg, selv for os selv, i mange tilfælde. Siden barndommen har vi skjult vores sande jeg. Selv som voksne. Du kan nu forstå, hvorfor dette skete. Du har evnen til at være til stede og klar. Det betyder ikke noget, at du ikke ved alt eller ikke er helt sikker på, hvad du skal gøre; du kan blive mere opmærksom på processen.

Der er tre vigtigste måder at definere klar mental tilstedeværelse. Klar mental tilstedeværelse kan findes i naturlige aktiviteter, såsom at sidde ved et bord eller se tv. Den anden er i “nye” ting, som læring. Den tredje er en kombination mellem de to første. Det første skridt til at blive klar i dit eget liv er at indse, at du er mentalt klar. Hvis dit sind siger, at du ikke er vigtig, er det et mentalt problem. Hvis din programmering fortæller dig, at du er vigtig, er det muligt at være rolig og klar. Dette skyldes, at du pludselig har evnen til at leve i nutiden og opleve tilfredshed og spontanitet.

Klar mental tilstedeværelse er evnen til ikke at dømme noget. Hvis vores liv ikke er klart eller specifikt, og vi reagerer på dem, føler vi os ængstelige og ude af kontrol. Clearness i vores liv giver os mulighed for at se tingene som de virkelig er. Vi føler os mere trygge, når vi ser de ting, der sker i vores liv. Det er formålet med at være til stede. Alt i dit liv, selv ting, der synes fremmed, er en del af dit liv. Denne bevidsthed giver os mulighed for at se alt, hvad der sker i vores liv, selvom det måske ikke ser sådan ud. Dette er vores NU. Det er vores autentiske og virkelige liv.

Det er vigtigt at være klar over dine tanker, følelser og ideer. Energi er alt. Du vil være mindre tilbøjelige til at blive trukket ind i drama eller drama spil jo mere du give slip på disse ting. Disse er alle en del af spillet. Klar betyder, at du er klar over, at disse ting sker, og at det er et spil. Dette er din skabelse, og det er den eneste måde, du kan tilsidesætte alle andre begrænsninger og forkerte måder at tænke på. Det lyder måske selvmodsigende, men der er mange aspekter af dit liv, som du fejlagtigt har sat op til at manifestere. Når du taler, er det fra dit autentiske selv, dit indre spil. Du taler med autoritet, tillid, verve, &verve. Det er, hvad jeg kalder at føle mig som en 12-årig igen. Livet vil fortsætte med at forbløffe dig og tale med din, så du vil sige “straffe mig, holde mig nede.” Du kan forbedre mig til at være endnu mere awesome.

At være lykkelig er, hvad jeg gerne henvise til som værende tro mod dig selv. Det er vores sande jeg. At være klar inden for er det første skridt til at føle sig lykkelig og leve livet, som du vælger. Det vigtigste, vi kan gøre, er at bare BE. Kan du forestille dig ikke at kunne gentage dette, hver gang du vågner op? Vi er meget opmærksomme på at føle os ude af kontrol og de reaktioner, vi har på dem. Vi er klare og nærværende, fordi vi arbejder så hårdt for at skabe det liv, vi ønsker, hver dag.

Det er meget svært for mange at komme ind i denne situation. Denne følelse kan skabes ved at tiltrække opmærksomhed fra de mennesker, der er tættest på dig. Nogle gange kan kombinationen af opmærksomhed være uden for deres komfortzone. Du skal være dig selv! Det er din naturlige tilstand. Fordi alt sker hurtigere og oftere end nogensinde før, er det let at føle sig ude af kontrol. Denne følelse af at være ude af kontrol vil ske, og der er mennesker, der kan opretholde det.

Skriv kommentar